Cautare

2006 de rezultate pentru "internet mobil stic" (3.48 secunde)
In diverse publicatii a aparut un articol pe tema INTERCEPTARII telefonului mobil. ... Iata cateva din semnele care ti-ar putea indica faptul ca telefonul mobil ar putea fi interceptat: ... - Telefonul se inchide prea incet / deconectarea lenta Un alt semn al posibilei interceptari este deconectarea prea lenta a telefonului mobil.
Nicolae Moga pune la dispozitia batranilor un cabinet medical mobil In comuna constanteana Lipnita, distanta dintre satele care ii apartin este de 60 de kilometri. ... Pentru a nu mai exista astfel de cazuri, senatorul PSD Constanta Nicolae Moga le pune la dispozitie oamenilor un cabinet medical mobil complet echipat.
Din dorinta de a fi mai aproape de nevoile oamenilor din Circumscriptia electorala nr.14, Colegiul Senatorial 2, pe care il reprezinta, senatorul Nicolae MOGA a inaugurat vineri, 17 ianuarie 2014, cabinetul medical "Moga Mobil".
Calitatea clipurilor filmate cu telefonul mobil a fost slaba. Un telefon mobil obisnuit nu capteaza foarte bine luminile pe timp de noapte si imaginile filmate pot arata foarte diferit de ceea ce vedem noi.
Calitatea clipurilor filmate cu telefonul mobil a fost slaba. Un telefon mobil obisnuit nu capteaza foarte bine luminile pe timp de noapte si imaginile filmate pot arata foarte diferit de ceea ce vedem noi.
IPOTEZE DESPRE POSIBILE CAUZE ALE TUMORILOR CEREBRARE FOLOSIREA UNUI TELEFON MOBIL Folosirea unui telefon mobil creste riscul de cancer cerebral.
Practic, cand un conducator auto foloseste telefonul mobil, el isi pierde concentrarea, atentia ii este distrasa si nu poate tine amandoua mainile pe volan.
Vin tare din urma cele conectate la internet, ori la telefonul mobil. ... Avem deja frigidere de la Samsung conectate la internet.
Noul Porsche 911 GT3 Cup va intra în sezonul motorsport 2008 cu o putere a motorului crescuta la 420 CP, concurând în Supercupa Porsche Mobil 1, precum si în competitiile nationale Porsche Carerra si GT3 Cup, informeaza pagina de internet www.informatiiauto.ro.
Samsung Electronics Co., cea mai mare companie din Coreea de Sud, s-a alaturat Microsoft pentru a lansa in Asia si Europa primul telefon mobil care foloseste tehnologia wireless HSDPA.
O tableta (eng., Tablet Computer) reprezinta un calculator personal mobil complet, mai mare in dimensiuni decat un telefon mobil sau un PDA, integrat intr-un display sensibil la atingere si care se opereaza in cea mai mare parte prin atingerea ecranului.
Ei au protestat pasnic impotriva ACTA, tratatul care, cred ei, daca va fi semnat, va distruge dreptul la intimitate si va instaura dictatura corporatiilor pe internet. ... de pe internet.
Sunt zeci de pagini de Internet de unde poti obtine informatii despre modalitatile de a deschide o usa prin fortarea incuietorii. ... Acesta are menirea de facilita schimbul unor fisiere continand filme, programe, muzica, intre utilizatorii de Internet.
CIA pune pe internet dosarele sale OZN (Autor: ... Masura punerii documentelor pe internet a intervenit dupa eforturi indelungate din partea unor militanti pentru transparenta.
Cum Internetul face parte din viata fiecaaruia dintre noi, pe Internet putind gaasi tot ceea ce te intereseazaa sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat saa vedem cit de vizibili sint parlamentarii gaalaateni in paginile virtuale.
Organizatiile judetene ale celor doua partide de guvernamant dau dovada de delasare in ceea ce priveste prezenta pe internet.
Legea "Big Brother" a fost adoptata Camera Deputatilor a adoptat, azi, cu 197 de voturi "pentru", 18 voturi "impotriva" si 13 abtineri, proiectul legii privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de retele publice de trafic de telefonie si internet, cunoscuta ca Legea "Big Brother".
Numarul utilizatorilor de servicii de Internet va ajunge, la finele acestui an, la un nivel dublu fata de cel din 2004, a declarat ieri ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy.
Aceasta situatie este si urmarea faptului ca plata prin internet se face cu ajutorul unui card special, care costa aproximativ 18 dolari. Persoanele foarte ocupate pot plati taxele si impozitele prin internet.
Numarul utilizatorilor de Internet din Romania s-a apropiat de cinci milioane, astfel ca rata de penetrare este de aproximativ 23%, cea mai scazuta din Uniunea Europeana, potrivit InternetWorldStats, citat de Mediafax.
google-analytics.com